Jumaat, 29 Julai 2011

Kagum..!!!!!!!!!!


Assalam..

Salam pagi jumaat...
sejuk betul pagi ni kan...
ala-ala sedang elok kalau nak melepak depan tv sambil minum kopi panas...
sementara nak menunggu citer P. Ramlee...




Kagummm!!!!
bukan mama kagum ngan cheesecake nih...
tapi kagum ngan orang yang menempah kek nih...
walaupun usia perkahwinannya sudah menjangkau lebih 20 tahun...
tapi tetap romantik u.....
masih lagi nak buat special surprise....
masih hangat lagi percintaan tu orang kata...
kalau umur perkahwinan masih muda tu mama tak hairan la sangat....
yg ni sangat kagum...

Harap2 mama pun macam tu jugak...
tak naklah nanti, makin berusia..makin kurang romantik...
sekarang ni Alhamdulillah..kebahagiaan masih milik kami berdua...
dan mengharapkan ia sehangat seperti sekarang pada masa akan datang...

dan untuk customer saya...

satu ayat jek yang saya nak ucapkan...


CAYALAH KAK INA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

melimpah ruah betul coklatnya
lagilah buat sya kagum..;p

semoga mereka bahagia hingga ke akhir hayat.

Beattey berkata...

a..ah..

udah namanya double choc cheesecake..melimpah ruah la..hhehe..

saya pun berdoa begitu jua..dan utk kita semua...