Isnin, 25 Julai 2011

Terima Kasih.....!!!!



Assalam....
sudah beberapa hari tak bersiaran...
sebabnya tak jumpa cari camera...
letak tempat lain..cari tempat lain...
ni gara2 nak nyorokkan dari anak dara mama lah ni...
last2 daku yg pening kepala....

kali ni nak tayang kek....
cheesecake yang ditempah oleh rakan fb...
terima kasih yer...
ni deco terbaek yg pernah mama buat tau...
sebab dah byk buttercream mama habis dengan dok practice buat roses ni...
dan hasilnya berbaloi jugak..
walaupun dah lama berlatih..nasib baik tangan masih lom keras lagi...
tapi gigil2 tu ada lagi la...



Apa kes tengah2 malam ni dok update blog...
kalau ikutkan hati takde maknanya..
tapi mengenangkan nak menemankan anak main conteng2...
sambil2 conteng buku dia ajak tgk tv..
layankan aje kan...
nak buat macam mana....dah dia tak nak tido...
mama pun takleh tido pasal perut kenyang lagi...
maklumlah puasa ari ni...
minum airnye bergelen2...
hahahhahahaha....


Yang ni plak Brownies Choco Mousse..
dah lama tak buat...
resepi pun ingat2 lupa..
nasib baik jadi...
layankan jek la gambo ni yerk..


apapun..mama nak gak promote..
jgn lupa tempah kuih raya ek..
tak lama lagi nak tutup order..
setakat ni alhamdulillah..memberangsangkan....



apalagi...
mai order...mai.....

.
.
.
.
.
.






5 ulasan:

Mia-Ina berkata...

bangga tgk akak buat kek...rajinnya :-)

noradzlina.kamdani berkata...

aku pandai makan jek...

Beattey berkata...

Mia : rajin tak rajin lah dik...dah orang order..heheheheh...

Lin : aku lg pandai makan..tu sebab badan macam ni...tak turun2 lak lately nih..

DrSinga berkata...

tak ada bau orang masak memasak ke ... wangi-wangi ke ...malam malam buta tu..??

sila hantar cepat
ke klinik segala sample tok nenek kuih..
:)

Beattey berkata...

dah takde bau2 dah....

suara orang mintak tolong pun takde sebb dia tau nanti kita plak mintak tolong dgn dia...hahaha...

la, hantar sample ke..

kita nak hantar balang kuih sekali..