Isnin, 5 Julai 2010

Sudah siap...!!!!!!!!!!!!!!!!!


Salam....

Hari ni takde gambo masakan...
sebab bateri sudah habis...
so yang ni baru beli kat giant tadi....
En Papa sudah perli pagi tadi...
hai..ari ni takde pun yang posing2....
haiiyyyyaaaaa...papa, u jgn bikin my blood goes upstairs....
ahakkkksss.....
geli ketiak mama dengonyer...papa ni mmg suke gurau sambil perli2 mama tau....
gigit nanti baru tau....

Nampak tak gambo kat atas...
tu list masakkan untuk seminggu...
pening kepala gak nak menyiapkannya...
so, dah siap dari sarapan ke makan malam selama seminggu....
senang hati beta...
dah takde alasan kering idea hokeyyyyy.....

Untuk minggu depan yang sebelah garisan tu...
baru nak conteng2...
cari2 idea lagi....
selain daripada dapat idea nak masak apa...
sekaligus kita dah boleh wat senarai barang apa nak beli kat pasar nanti...
takdelah time kat pasar tu terkulat2....apa nak beli...
En Papa tak boleh tunggu lama2...sebab dia kena jadi hulubalang mengawal puteri kesayangan...

So, r u ready for the schedule????
YYYYYYYYeeeeesssssssss i ammmmm!!!!!!!!!!!!!!







9 ulasan:

PUTUBAMBU berkata...

kita respek le awak beattey..

awak ni mmg suka bebenor masak..

cayalah..!

kagum ni... saya pun suka gak nak menerai masak2 ni semua..tapi tak le sehebat awak

Beattey berkata...

kak putu....

mmg le kita suke masak...tapi kadang2 tu takde idea langsung..lagilah dah nak dekat bersalin nih....

lepas bersalin..cuti seminggu jek masak...

heheheheheh....

Beattey berkata...

anyway..thanks kak putu...

malu i...

wink2...

noradzlina.kamdani berkata...

wah...sgt hebat!
sampai men'listkan; menu utk dimsk pd stiap minggu....klu lin @ least cuma utk 2 - 3 ari nye jek...jgn lebih2 nnt bosan dapur tu asyik kene tenggek kuali ha ha ha

MeL MikaiL berkata...

bertuahnya dpt wife rajin masak mcm u ni tau, rajin memasak mesti husband syg sgt kan..hehe

Beattey berkata...

lin : otak aku dah tepu lin...kalau tak pagi2 mesti termenung nak masak apa...

Mel : sayang mmg sayang...tapi jarang2 dapat pujian....hahahahha....kenkadang nak jugak dia puji lepas kita bagai nak rak masak...tapi takpelah..yg penting ikhlas...

Mia-Ina berkata...

dasyatlah akak ni..siap listing tue..tabik aaa...mmg akak suke msk nie

Lovely Bella berkata...

rajin btul.. huu bella sgt pemalas org nyer... hehhehe :)

Beattey berkata...

rajin tak rajin ler bella....klau nak berjimat kena masak..heheheheh...