Isnin, 21 Februari 2011

Edisi minum petang...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Selamat petang semua...

saje nak kongsi2 menu minum petang minggu lepas...
sebabnya, hari2 lain tak sempat nak update...
yang ni antara menu petang lepas buat choco donut hari tu...
menu ni dari isnin hingga jumaat lepas...
tengah banyak idea katakan...
antaranya cucur udang, mee goreng, mini pizza n keropok lekor...

kalau ada yang terliur sorilah ye...
tapi kalau nak merasa mai la datang rumah...
minggu ni punya menu nanti kita update k...
bye.....

7 ulasan:

kucingorengemok berkata...

kerek lah, siap minum² petang pulak...! (dengki sebenarnya, hehe) ;)

sayangsayangibu berkata...

perhggg... menu

nak resepi mini pizzaaaaa.....
*sambil buat muka kesian* ;p

Beattey berkata...

KOG,

mmg kita kerek..saje nak tayang kat awak..kita lagi dengki awak selalu makan kat luar...

syg2ibu : nanti kita buat post mini pizza tu ye...

aza berkata...

cayalah betty...

noradzlina.kamdani berkata...

rajinnye mama ni sejak jd FULLTIME HOUSEWIFE...

bintangku berkata...

umah katner? sblm dtg leh rekues tak tuan umah kene idang menu apa? he he he

joking jer.... no heart feeling erk.... :)

Beattey berkata...

aza : thanks

lin : takde makne rajinnyer lin...macam biasa jugak..aku ni panas bontot kalau dok sesaje..

shaniah : kalau nak datang bagitau jek..kalau rekues pun ok what..takyah dok pening nak fikir...jemputlah dtg umah...bosanlah takde kawan..