Selasa, 30 Mac 2010

Bila la wehhhhh!!!!!!!!!!!

Sumber : http://bakedecorate2u.blogspot.com (my inspiration)



Seakan sudah tidak tertanggung lagi....
Bila lah kak ngah n balong nak datang KL...
lama betul nak tunggu depa mai bawak mixer kenwood tu...
setakat nak tunggu yang sedang dibaiki tu..
kirim salam la nak dapat masa terdekat nih...
semua projek tergendala...
hari2 saya semua tak kena...
tangan dah gatal2 dah ni...
bukan nak dapat duit or nak pelempang kat orang...
tapi saya ......
saya.........
saya.........
DAH LAMA NAK BIKIN CHEESE CAKE MACAM DALAM GAMBO TU!!!!!!!!!!!!






7 ulasan:

kucingorengemok berkata...

kita plak dah lama nak makan cheesecake macam dalam gambor tu - kasi bikin kasi kirim la ;)

Beattey berkata...

KOG....kalau mixer tu dah sampai boleh la bikin..kalau kita suruh datang amik kat sg penchala sudi ke???

PUTUBAMBU berkata...

uishhh...temptingnya gambor..
mula2 tadik ingatkan donut..hehehe

Beattey berkata...

itulah pasal putu..kalau dapat makan lagi best agaknya...

DrSinga berkata...

kirim kan resepi je kat KOG tu....
kita nak cerita pasal murtabak bolehhhhhh....????/
kihkihkih...

Beattey berkata...

kirim resepi kat KOG??? Sudi ke dia..hehehehe...nape ngan murtabak tu IS???

Tanpa Nama berkata...

naložba v delnice [url=http://www.avtomobilii.info]novi avtomobili[/url]