Isnin, 24 Ogos 2009

Beli CD lagi....!!!!!!!

Salam...

Hari ni mama sakan online shopping...membayar segala barang2 yang telah diorder or dibooking...hehehe, maklumlah, bile badan makin mengecik ni, banyak baju baru nak kena beli sebab baju yang sedia ada macam tak selesa untuk dipakai ...tapi mama takde la sakan beli 10 helai (melampau tu..tau papa, mati gue)...cuma 2 helai baju jek...cukup la tu kan....tudung lak ada la 5 helai telah dirembat..sebab tudung mama
yang lain dah outdated daa...so ubah angin lak...

Shopping punya shopping mama tak pernah lupa untuk belikan some
thing buat Jannah n papa....Jannah mama belikan CD printed jenama Babyland....mama beli dari Puan Shikin.....masuk ni dah 2 kali mama beli ngan Puan Shikin ni..selain daripada CD, mama pun belikan CD Stacker untuk jannah....ada gambar UPIN n IPIN..idola Jannah..kalau tgk katun ni...mau menjerit2..macam jumpa Michael Jackson gamaknyer...macam histeria pun ada gak....CD ni dah lama mama usha...so dapat jugak akhirnya...mama pun ada hati nak beli CD Printed terbaru Lunatots...santeeekkkk sangat....tapi stok tu lom sampai lagi...setakat ni mama beli CD untuk stok simpanan jek..CD jannah dah cukup sebenarnya..ada 3 lagi CD lom guna...dan dah ada lebih kurang 25 keping....tak kira plak berapa dah mama laburkan demi untuk anak mama yang tercinta...


Untuk papa plak mama belikan butang baju melayu..sebab sebelum ni papa ada cakap nak pi usha butang baju melayu..tapi tak sempat2..last2 jumpa gak kat kedai Pesona Gadis...cantik tul...ini hadiah untuk papa sempena hari raya yang ba
kal menjelang lama lagik (bukan tidak lama lagi hokehhhh)....harap papa suka ngan pilihan mama....




Selamat Bershopping Semua....


p/s : Untuk mengelakkan anda daripada terkena H1N1, jomlah online shopping!!!!




2 ulasan:

POSH76 berkata...

senang soping online kan...tp aku ni kureng gemar sikit...hehe

Beattey berkata...

posh,

aku dah lama terjebak ngan online shopping pasal cik abang aku payah sikit nak ajak kuar...malas katanya...