Khamis, 6 Mei 2010

Sakit Perut..!!!!!!!!!!!.......


Awatla dah petang2 ni sakit perut....
memulas2 pulak tu...
baby dalam perut ni pun tak senang duduk agaknya...
asyik menendang2 jek...
aduhai....
tak larat nak tulis bebanyak..
pagi tadi kita masak ikan kerapu 3 rasa untuk lunch En Papa (gambo hanya ikan kerapu sahaja sebab kuah dia kena asingkan)...malam tadi pulak kita meroti ..buat roti sosej..dah lama tak meroti kan....plus nasi goreng udang...yummy tau...
so layan gambar jek la...


5 ulasan:

DrSinga berkata...

ko ni maaaaaaaaasak je kerjanya yek???!!!!

kucingorengemok berkata...

tak paham ek, bu-sing, bila masa dia ni berehat? (meh kita borak2 kat blog org)

noradzlina.kamdani berkata...

jgn le paksa diri sgt...nnt baby dlm perut tu penat

mummyseri berkata...

wah sedap sume..
samelah cam kite stat peknen bb hannah dulu kejenya nk masak aje ;)..

Beattey berkata...

IS : mmg masak jek kejenye...dah tak boleh buat apa dah...

KOG : masa rehat adalah masa tido....12-5 pagi...cukup la tu kan...

lin : tak tahu la lin...jadi macam tobiat la plak...

mummy : pembawakan budak agaknya nih...