Rabu, 3 Jun 2009

TBL....a new way to challenges u!!!!


Salam...


Aku sungguh bangga dengan usaha member2 diet untuk mengurangkan berat badan mereka dengan progam TBL (The Biggest Loser) versi Malaysia....teruja jugak nak tau result depa yang masuk bertanding ni...so aku cuma ambil langkah untuk menjadi Jillian untuk korang semua!!!!

Nape aku tak join sekali??????...itu soklan cepumas daaa...antara alasan aku;
  • pertama; tak diizinkan oleh papa...bila tanya nape pa? jawab papa..."takyah la ma...nanti kalau berat tak turun2 buat malu orang Kg Sabak Aur jek...wakakakaka"..."cukuplah cabaran yang papa bagi untuk mama"....
  • yang keduanya...papa tak nak mama expose sangat huhuhuhu....
  • yang ketiga....ku rasa tak mampu nak bagi komitmen la...oleh itu terpaksa la aku TBL sorang2....dah tahu pemenangnya siapa...AKU la...hadiahnya ditaja oleh papa..papa nak tanya kasut jalan n kasut sukan + baju baru + bercuti ke Genting (insyaAllah)...
so, kengkawan sekalian...aku doakan perjalanan diet korang berjaya agar ianya dapat membawa satu transfomasi yang besar dalam diri korang semua...aku dah baca dah tujuan korang semua..semuanya aku rasa bertunjangkan kepada untuk mendapatkan tahap kesihatan yang lebih baik...dari semasa ke semasa aku akan supplykan seberapa banyak artikel untuk rujukan korang yang berdiet...aku cuma orang2 dibelakang tabir sahaja..itu jek yang dapat aku sumbangkan buat korang...Semoga Berjaya sumerrrrrr......

p/s : Nak berdiet gile2 pown tak guna..pasal tahun depan aku nak pregnant lagi.......huhuhuhu...


2 ulasan:

Sobby berkata...

hehe, terima kasih cik beattey :)

beattey berkata...

sama-sama....sharing is caring...