Jumaat, 25 September 2009

Layan gambar jek....


Kita layan gambar masa raya ari tu...gambar2 ni yang terpilih saje..sebab banyak bebeno..tak tau nak pilih....


Gambar kat atas ni beraya di rumah baru along kat taman teluk emas...cantik weii rumah dia..maklumlah dah makin besar rumah tu..abang fadil (abang ipar aku) baru tolong renovate rumah tu...overall memang dah cantik n luas umah along tu....

apa yang cik ani bualkan dengan cik senah tu...yang sebelah kiri tu mak usu aku...adik arwah mak aku...dia duduk kat melaka (lorong pandan)...kalau tengok muka korang mesti tak caya yang umur dia dah 50 lebih..aku tabik la kat dia....awet muda jek ...mak usu aku ni memang detail punya orang..sampai cermin kat dapur tu kalau hari2 dok calit pun takde debu...malu nak dok kat umah dia lama2...wakakak....

Edisi tayang gigi...yang paling kiri tu adik aku...dah 25 tahun umur dia....mmg manja ngan aku...yang tengah2 tu anak kak ngah....dan yang tepi tu si Jannah tecit la....masa tu dia dah tak tahan panas....

budak ni dah meragam nak tido..orang nak p beraya lagi..dia sibuk nak tido..masa ni kalau suakan nenen, mau digigitnya...menjerit kesakitan la aku....hahahahahha....


gambar di pagi raya sebelum aku pusing beraya keliling kampung....


Budak ni nama dia Mohd Suhaimi...anak kak ngah yang tengah buragas...sangat sayang dengan Jannah..sape pegang jannah selain aku ngan papa..mau disepak terajangnye orang tu..."ana tu atik ami tau tak???"

Pasangan bahagia dua sejoli...ayahanda buang n bonda ani...selalu gaduh2 manja...tapi kejap jek baik...

Alahai suke sangat la dorang dua beranak ni....lupe kat mama ek????



SEBENARNYA AKU TENGAH BORING DOK KAT OPIS SORANG2...

sebab...

CUTI DAH HABIS...!!!!!!!!!!!!!

5 ulasan:

ibusinga berkata...

sian dia dok sorang2 kerja...
balik muar kan...?
ingat kat KL je jem...kat muar pun jem kan...

Beattey berkata...

mmg la ibusinga...muar tak dapat nak elak ngan jem...dah ada jambatan kedua pun jem lagi...

lagipun bandar muar tu grid-iron (istilah town planning)...tak boleh nak wat pe dah...

ibu balik muar, area mana???

ibusinga berkata...

dekat2 JPJ..
:)

blogresipi berkata...

Pandai bergaya si keciit Jannah tue.. siap sengih nampak gigi lagi.hehe

Beattey berkata...

oo..kat sg abaong yer...kalau tak silap la...

heheheh...muar ni kureng sikit ingat jalan2nyer sebab tak pernah dapat peluang jalan2 masa kecik2...lepas sekolah terus merantau..huhuhu...

jannah tu suke bergaya..macam omak ehh...