Isnin, 14 September 2009

Sian Si Kecit Nihhh!!!!


Maafkan mama jannah...mmg mama cuai....anak baru sorang tak boleh nak handle..kalau 2-3 orang..macam mana la....


merah pipi jannah...huhuhu...


Semalam budak tecit ni jatuh tersembab dalam bilik air...dia suka manjat2 n gapai2 bende..so dengan ketinggian yang dia ada, dia berjaya berpaut pada bekas takungan air sambil menetuk2 air...so, time tu mama nak mencapai syampo kat rack...pastu, doommmm...budak ni tergelincir kaki dia n tersembam kat lantai n tepi bekas takungan air tu...aduyaiii....merah pipi dia..meraung-raung dia sekuat hati....aku untuk mengelakkan pipi dia lebam dok tuam air panas dalam botol..sat2 tu aku sapukan minyak gamat...dan hasil..pipinyer tak jadi lembam..cuma ada kesan sikit2...terus dia merajuk tak nak makan n cakap...dah berbuka baru dia bukak mulut...

masa tu mama dah menggigil kepala lutut, takut si jannah ni jadi apa2...pendarahan dalaman ke, jadi pekak ke, bisu ke..dari pagi sampai ke petang mama berdoa jangan jadi apa2 kat jannah....alhamdulillah, malam tu mood dia kembali ok...mama berazam tak nak cuai lagi..papa dah bising2 semalam....angin jugak la dia....mama faham kalau papa bersikap macam tu...maafkan mama sekali lagi....

so sori sayangggg!!!!!




2 ulasan:

ibusinga berkata...

cian si tembam itu...
dah ok kan..?
hehehe..berapa batang gigi tu..?

Beattey berkata...

dah ok dah...
6 batang..asyik menggigit jek kejanye....abis lebam2 badanku..huhuhuhu..