Rabu, 16 September 2009

Selamat Hari Rayeeee.....


Selamat hari raya aidilfitri buat,

Sitisifir10, Nieza (Juzer), Haz (srisuri), Zel, Aziera Akmam (kak Ziera), Aza, Azmira, Posh76, Psf6450 (miza), Mia-ina, Adik Ika (Zulaikha), Cik Adek Manes, kaseh (transformasi 2009), Becky, missreen, ann, borong_tudung, ibuani, linn, ahliahnizam, uncle, kak Ros (tokyo), kak Ann (periuk tanah), ummizaihadi, En Mat Gebu, Bro Rozzan, try masak, idamaya, shikin (house of CD), azmira, ratu siput, fazi, ibu singa, KOG, salina n susi, tudung krysta, masreen, azizan4444, cous-attic, Mel, diet can die, ayu herbalife, kimihaikal, shahriman, faiz (blog resepi), butik NEP, kaka lily, hana's family, marliana (hasya muslimah), gerau gebang, eightdesign dan ramai lagi- rakan2 blogger

kawan-kawan yang diingati dan juga yang terlupa (maklumlah dah tua) serta yang mengenali diri ini...aku tak larat nak senaraikan ..ramai sungguh....ku hadiahkan serangkap pantun untuk korang sumer...

Ramadhan berakhir penuh keinsafan,
Syawal tiba membawa kegembiraan,
Salah dan silap harap dimaafkan,
Seikhlas hati semurni lebaran....


3 ulasan:

POSH76 berkata...

Thanks ingat ko kat aku yek..tepek sudah...

selamat hari raya
maaf zahir batin

amik ler kad raya i jugak....hehe

Nieza Ishak berkata...

Selamat Hari raya jugak Beat ....

Beattey berkata...

mesti la ingat..kawan2 blogger sumer...hati2 memandu di jalan raye..