Isnin, 14 Disember 2009

PC rosak..bikin panas!!!


Bile PC rosak..memang saya angin satu badan...
ditambah plak ngan hari ni mabuk2 saya datang balik...
nasib baik member sorang nih cuti...
dapat la guna PC dia yang canggih ni..
tapi PC ni takde autoCAD..macam mana saya nak buat drawing...
sian orang yang mintak drawing...drawing sampling station dia tak siap lagi...
jangan harapkan saya untuk buat kerje di rumah...
kerana en.papa sangat sensitif...
keje kat ofis jangan bawak balik umah ye mama...
teringat masa zaman wat report n analysis...
papa asyik merajuk ngan mama jek...
mau taknyer, mama pernah tak tido 3 hari semata2 nak siapkan report...
tapi papa tetap bersabar...

Bile agaknya tukang servis PC ni nak datang....
kalau tak, esok pun tak siap lagi drawing tu...
huhuhuhu....

7 ulasan:

blogresipi.com berkata...

PC demam tu. mungkin kena bagi obat. :D

ida_maya berkata...

ader virus kotttttt...ataupun minta ler tukar baruuuu..ok x ?

Beattey berkata...

ijan : agaknya la..takpun bengong macam tuan dia jugak

ida : kena virus download autoCAD semalam agaknya...

bintangku berkata...

kalo mntk laptop satu sbg backup, agak2 derang kasi tak?

Beattey berkata...

hahaha...Shaniah,,,

kita bukan orang penting..takkan baginyer...

ibusinga berkata...

bukan tukun je PC tu...
:)

Beattey berkata...

huhuhu..IS..sedih tau kita...