Isnin, 7 Disember 2009

Hari Yang Bahagia...


Ermm...

Memang seronok...jumaat lepas kita pergi makan kat kedai tom yam pak hassan...(KOG sila jeles hokeyy)...sedapnya makan-makan kat situ..dan di situlah tempat dating saya dan En Papa masa lepas bertunang dulu...Sebab sebelum jumpa kedai pak hassan ni kitorang memang suke makan tom yam kat Rosdet, Kg Baru...lepas dapat email yang katanya paste tom yam jenama Pranom adalah haram dimakan, maka sejak itu kami cari tom yam putih saje...so pilihan yang tepat adalah di Tom Yam Pak Hassan..Jangan terkejut tau kalau saya bagitau, ikan kerapu masak pedas saiz L (sekilo lebih kot), nasi putih 2, tomyam, kailan ikan masin, laici kang, jus tembikai adalah RM31...berbaloi memang berbaloi...




Dan, hari semalam merupakan hari lahir saya...buat pertama kalinya kita sambut anak beranak..tak meriah mana pun.tapi best la jugak bile En Papa belanja makan kan Secret Recipes (KLSOGO)...best tau makan expresso cheese cake, chocolate indulgence cake, iced chocolate with cream, banana chocolate shake n grilled black pepper chicken...memang puas hati sangat makan malam tadi...sampai hilang loya-laya saya...hehehehe.....

Rabu ni pula, ulang tahun perkahwinan kami yang kedua..sekejap jek rasanyer....dan saya mengharapkan rumah tangga saya senantiasa bahagia dan mempunyai anak yang soleh. Dalam kehidupan ini saya mengharapkan kebahagiaan di dunia dan akhirat...Amin....




6 ulasan:

geraugebang berkata...

Moga kasih sayang kekal hingga ke syurga. Kat mana kedainya tuuu. Murah sss gilerr.Errr.Dah pakai baju uniform ke?

Mia-Ina berkata...

semoga bahgia hendaknya kak ....seronok tengok suasana makan dgn keluarga ble dh bersuami & ada anak ni..

Nieza Ishak berkata...

Happy Besdayyyyyyy Beattey

and happy 2nd anniversary.

nieza lupa dah dec, 10 hari lagik birthday juzer pulak

Beattey berkata...

gerau : kedai tu kat jln Raja Abdullah, sebelah car wash...dekat2 lorong nak p chowkit...landmark masjed jamek kg baru depan sikit...p la sana..KOG pun selalu lepak sana..

kita lom pakai uniform..kecik lagi..

Mia : mia plak bile lagi..rasanyer tak lama lagi kan nak kawin..thanks sebab doakan kebahagiaan akak sekeluarga

Nieza : Thanks alot nieza for wishing me..

selamat hari lahir in advance wat juzer gak..

kucingorengemok berkata...

haaa, sedap kan? sbnrnya hasan yang mana satu? tokey dia tu kita org gelarkan hattan sbb rupa cam penyanyi

ibusinga berkata...

selera sungguh orang ngidam itu....