Rabu, 13 Januari 2010

Pakcik Rogers



Hari ni pakcik Rogers kan sangat baek hati tau...
lepas yung makan lunch yang tak seberapa tu...
pastu kengkawan ajak makan kat kenny rogers...
sape2 pakai baju or anything red..
order quarter meal dapat free 1 quater meal...
so kitaorang pergi berempat...
kongsi2 la membayarnye...

Sekarang perut sangat penuh...
Nasib baik Pakcik Rogers bijak..
yang free tu dia bagi ayam yang kecit jek...
so dapatlah yung menghabiskannya...
penuh yang teramat rasa perut ni...
ni pun rasa ke tekak ni...tahankan aje la..
jangan la muntah...kalau tak rugi RM13.70 tau..termasuk tax..

So..kenyang perut suke hati!!!!!

8 ulasan:

noradzlina.kamdani berkata...

mkn le mak yong slagi ble mkn...xpe nnt baby kua dh x ngences...

ibusinga berkata...

baik punya offer pakcik rogers ni...
baju and apa2 merah ya???
(psstt..spender merah kira tak??!!)
wakakakaka..

Mia-Ina berkata...

baiknya hati pakcik rogers tue..tp mmg sedap mkn kat si2...mia nah rasa...wp x selalu...2 tahun lalu la

P/s : take care kandungan & kesihatan diri ye kak...

kucingorengemok berkata...

betul², mak mentua kita pun kata, kalau mengah macam mana pun jangan ngengada nak muntah... rugi buang food! hehehe

Beattey berkata...

lin : hehehe..ngeces ek...

IS : spender merah boleh, tapi kena bukak n tunjuk kat casher..wakakakak..

Mia : mmg sedap mia..sihat pun sihat sebab tak banyak lemak...less salt, less fat less calories...

KOG : tu lah..nasib baik tersimpan baek punya semalam..malam dah tak boleh makan....rasa loya tgk makanan..

d.a.m.i.q.u.l.a berkata...

semalam ramai gillleee org kat kenny tropicana.kite dok pakat pakai merah tapi tak jadi masuk.cmne org tau ek?ade iklan sotkabar ke?

d.a.m.i.q.u.l.a berkata...

semalam ramai gillleee org kat kenny tropicana.kite dok pakat pakai merah tapi tak jadi masuk.cmne org tau ek?ade iklan sotkabar ke?

Beattey berkata...

aa..ah..ramai giler..sampai ada yang fed up..iklan kat laman web dia..ada yang jd ahli tu dapat tau dari email macam member saya...