Rabu, 28 April 2010

Simple jekkkk...!!!!!!!!!!



Salam....

Ari ni masak simple2 jek...
seperti yang dijanjikan....
sebab jannah dah bangun lebih awal dari mama....
jadi buat kuih seri muka pun tak berseri mana...
dok sibuk dia ajak tengok tv...
ajak goyang2 kepala..zikir
sama2...
alahai anak omak..bukan tak nak...
mama banyak lagi keje kat dapur tu...tunggu la petang nanti....



Tengok apa dah jadi ngan kuih mama....
buruk rupanya...tak layak dipanggil seri muka pun...
huhuhuhu....nasib baik mee goreng mama jadi penyeri...
nak bagi kat umah mertua n kakak ipar pun malu...
tapi apa nak buat...dah niat nak bagi diorang...
saya pun dah buat lebih adunan...
buat muka tak malu jek bagi..sebab rasa dia jauh dari rupa
mmg sedap..cuma kena kurangkan gula sikit...
saya amik resepi ni kat MYR (thanks y
e tuan punya resepi)



Lauk untuk lunch En Papa...
yang ini memang fav lauk dia..
makan lauk tu dengan nasi semata pun takpe..
dah cukup katanya...
mama buatkan daging bla
ck pepper...
tak sempat nak snap gambo clear sikit...
jannah dah meragam...dah guling2 kat lantai nak camera nih....
tu yang amik shot yang mana sempat jek...



Esok kita cuti.....
nak bawak jannah cucuk....
kita pun kena cucuk sekali..
amik ujian BHP (4 kali amik darah)
jangan lupa puasa esok yer mama...
kalau tak sure misi2 kat situ...hangin satu badan...wakakkakakaka....




10 ulasan:

geraugebang berkata...

sedapnya mee goreng kooo dikkk.

kucingorengemok berkata...

heepppp apa budak jannah guling² tu, nanti dah ada adik takde orang layan tunjuk perasaan gitu, hehe

Beattey berkata...

kak gerau : heheheh...nampak gambo mmg le sedap..tapi bile rasa sendiri jek yang rasa sedap yang amat...huhuhu...

KOG : mmg jannah macam tu...suke guling2 n menangis gile2...kekadang tu pening jugak..dah pandai melawan..

DrSinga berkata...

seri muka... makan yang hijau je... best....
babab dakjannah tu kang!

geraugebang berkata...

amboi dr...kemain lagi... memang garang...cam kak gerau gak...ki ki ki

Beattey berkata...

IS : makan yang hijau jek..takut gagap ke...kuikuikui...

kak gerau : ala, dr tu cakap jek garang..tapi benonyer idok...akak plak mmg garang ke..???

EDDY DY berkata...

kuih seri muka kegemaran aku...tpi aku plak lain, aku lebih suka makan nasi dia jer...yg hijau2 tu x minat...

Beattey berkata...

itu ler...selalu kita dengar orang suke makan pulut dia..tapi sekarang ramai yang lebih suke makan yang hijau2 tu....

Tanpa Nama berkata...

I'll right away grasp your rss as I can't to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service.

Do you've any? Kindly permit me recognise in order that I could subscribe. Thanks.http://www.floridamoparassociation.com/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=LacyvFullerhttp://yippieya.com/link/41794

My web site; football kits

Tanpa Nama berkata...

Thanks for sharing your thoughts on stainless steel better than silver.

Regards

My web-site ... stainless steel charms