Khamis, 26 November 2009

Percubaan Pertama!!!!


Sememangnya saya memang suka mencuba sesuatu...

dan inilah hasilnya setelah saya mendapatkan 3 way- snack maker berjenama empress dari Cosway...

Walaupun adunannya tidak menepati selera saya...

tapi untuk percubaan pertama kalinya..adalah terima akal...

Sekarang ni saya pula sibuk mencari resepi waffle yang terbaik di laman-laman web...(kalau dah dapat resepi yang betul2 best, saya akan kongsi dengan kamu semua)

Percubaan ini telah dilakukan pagi semalam...

Disebabkan saya tidak sempat untuk menulis...

Jadi, di hari yang sungguh lengang dan goyang kaki...Saya dapat update...



Semalam saya teringin nak makan spaghetti bolognese...

dan semalam juga sempat saya menyiapkan tempahan murtabak raja singapore saya tu...


dan hari ini adalah tempahan kek pisang coklat walnut....

Walaupun penat dua-tiga hari ni... tapi saya sangat happy!!!!!!!!!!!!

6 ulasan:

ibusinga berkata...

adeh......
tergugat imanku...
slurrrppp...
(hari2 makan murtabak ni pun takpe...)

Beattey berkata...

hehehe...

masih 99HTN ke IS...

ibusinga berkata...

hahahaha...
wayang semata2..
nasi lemak daun pisang depan mata..
hancus...

Beattey berkata...

hehehe..main wayang yer...

dah lama rasanyer tak makan nasi lemak..

ada la 6 bulan gitu...

noradzlina.kamdani berkata...

kak marveles sugguh spag tu yek...

Beattey berkata...

mmg marveles...semarveles rasanya..ha3x