Isnin, 2 November 2009

Pengakuan...

pinjam gambar dari :http://anakcina.wordpress.com


Salam....

Ini adalah pengakuan ikhlas aku...

hari jumaat ari tu kan aku balik kg...sedang elok la kalau balik kampung, aktivitinyer makan2..makan n makan lagi...mak aku senyum sampai ke telinga tengok aku makan sebab dia tau aku ni jenis suke diet..tak nak makan2 kalau balik kg...aku habaq kat mak aku nak masuk contest 99HTN..dia pun angguk jek la...mesti dalam hati mak aku cakap "entah apa2 ler budak nih...."

tapikan ari ahad ari tu aku sungguh terlupa yang dah masuk 1hb sebab kepala aku dah set 1hb hari isnin...pagi tu aku dah makan soto..mesti ler nasi impit...pastu, papa plak tak ingatkan aku..dia lagi la bantai soto double dari aku...maksudnya papa belasah semangkuk penuh..aku makan ala kadar jek la sebab dah kepenatan makan 2 hari tanpa rasa bersalah....

so...tak dapek nak kata apa dah..aku dah termakan nasi impit...disqualified ke aku nih????..hahahahha...takpela ..nanti aku tanya kat tokey 99HTN...dah langgar pantang ni..abih susuk mak tanggei..hua3x...adalah sangat berdosa....


HAREEEEMMM TOL LA!!!!!!!



9 ulasan:

kucingorengemok berkata...

kah kah... kisah ini sangat kelakor... takpe, mana ada orang start diet on weekend! SENIN start!! :)

Beattey berkata...

itu ler pasal...

KOG..makan sedap2 ek...

tunggu ler 8hb Feb nanti...

bantai nasik puas2...

kucingorengemok berkata...

kita konon nak ikut diam²...
pagi sarap tiramisu ngan kek buah (bukan nasik)... lepas sarap kawan kata dia dah belikan nasi dagang for lunch... haa?? kena la makan kan, tak baik hampakan kawan, kih kih kih...

day 1 : gagal :D

Beattey berkata...

hahahhaa...

baiknyer kwn KOG tu..

leh jadi kawan sy lepas 8hb nanti...

kenalkan la...

hahahah...

ibusinga berkata...

kalau TER tak pe kan...
macam terkorek hidung masa posa..

ibusinga berkata...

kalau TER tak pe kan...
macam terkorek hidung masa posa..

Beattey berkata...

aa..ah...

tol gak tu IS...

bukan sengaja..

wakakakak....

p/s : IS bile kita nak dating???

ibusinga berkata...

voleeeee....
dekat je kan...
koling2 la..

Beattey berkata...

kita jumpa KOG sekali...

amacam KOG..

ada berannnnnn???