Jumaat, 16 Oktober 2009

Akhirnya.....

Salam n selamat pagi semua....

Akhirnya dapat jugak mama menyiapkan order kek pagi tadi..
.dengan decoration yang simple but nice..hehehehe...memang la simple sebab mama ada masa cuma 1 jam lebih jek nak menyiapkannya...malam tadi adalah acara baking-membaking sehingga jam 12.30 tengah malam...papa pun tak larat nak tunggu sampai tertido....

Leceh tu memang la leceh..mana nak buat ganache, nak buat buttercream icing, nak itu, nak ini...nasib baik si Jannah bangun pukul 6.45 pagi..jadi sempat la mama nak deco kek tu lebih sikit....dan hasilnya..tadaaaa.............tapi kek pi
sang lupa nak snap....


Nie Nieza punya kek untuk anakanda tercinta Nur Zulaikha Khadeeja


Yang ni Tuan Hairi punyer...so boss, ada puas hati ka?????


Ada sape2 lagi nak order...murah jek....hehehhehe....


6 ulasan:

ibusinga berkata...

owh...boleh oder-oder ya...
menarik tu..
jauh lak sg pencala tu..

ibusinga berkata...

owh...boleh oder-oder ya...
menarik tu..
jauh lak sg pencala tu..

Beattey berkata...

boleh jek..takde hal ibu.....spesial untuk org kg...

liana berkata...

dear.. boleh order kek pisang tak??
berapa harga ekh??
nanti email an4zaara@yahoo.com

Beattey berkata...

boleh saje....harga nnt sy email k....ni kek pisang walnut tau...spesial sikit...

Beattey berkata...

ibu,

kalau nak order leh amik kat setiawangsa....