Rabu, 21 Oktober 2009

Projek Terbaru.....


Aku nak mula a new plan..sape2 nak joingggggg...erm, sebenarnya papa kata dah letih ngan angan-angan mama yang tak berkesudahan..untung tak berkesudahan Pa..kalau ku tutup terus buku untuk berdiet lagi la parah....

Sebenarnya dah lama Encik Papa belikan krim Secret garden..sampai mama ngamuk2 hari2 selagi tak dapat..iyelah waktu tu tak banyak lagi tempat yang jual krim nih....mama punye excited nak krim nih..bile dah dapat ...hanya pakai sekali sajerk..yang Adoooo...nasib baik papa tak amik pot sangat..kalau dia tahu, menyesal agaknyer belikan bini dia krim siketgaden ni....sib baik murah...kalau mahal, mau En Papa membebel babal.....

Kira azam baru sempena 1 Zulkaedah..selalu org mula azam baru on 1 Muharram, 1 January...ni 1 Zulkaedah...kelako la plak..tapi ade haku kesah....walaupun berat aku tetiap bulan akan turun, tapi tahap siput gary yang tak tertahan lagi....ku nak upgrade sikit la....mungkin dari C****m Beruk Ban ke YMax ke....hahahaha..laju sikit...mula2 saya akan berjalan kaki pergi balik ofis...pastu nak berworkout hujung minggu dan nak minum tea HL (makan mesti kontrol beb)...erm, bunyinyer macam hangat2 poo poo Jannah...tapi aku akan buktikan raya haji ni dapat berat 70kg...percaya lah....

Anda Tidak Percaya......!!!!

2 ulasan:

ibusinga berkata...

ni untuk mengecikkan yang besar..
ke membesarkan apa2 yang patut..
:)

Beattey berkata...

untuk mengecikkan yang besar la kak..kita kan tengah berdiet skrg....

penat nak trunkan dari 105kg ke 70kg nih...