Khamis, 29 Oktober 2009

Selamat Ulang Tahun Sayang!!!!!!

Salam....

Hari ni genap setahun umur Nur Hijanah Fitri, permata hati mama....mama harap sangat Jannah cepat jalan yer...mama doakan jannah menjadi anak yang solehah, taat dan menjadi penyejuk hati bagi mama n papa...apa yang mama inginkan jannah membesar dengan limpahan kasih sayang mama n papa...



Setelah setahun, Jannah dah pandai sebut namanyer sendiri walaupun agak pelat "yanna..yanna..."..heheheh...dan giginyer baru tumbuh 6 batang....Yang teramat mengharukan jannah suke ikut mama n papa solat..time orang sujud dia sibuk gak nak sujud...setakat ni Jannah lom minat kartun lain selain Upin...


Terlalu suka menggigit papa..sampai lebam2 badan papa..masalahnyer kalau mama plak dia suke gigit tang pipin n nenen mama la....erm, selalu gak dok tunjuk gigi dia yang dua batang kat bawah tu...menandakan seronok menggigit orang...jannah suke berkawan ngan budak2 umo 4-5 tahun...mmg galok sgt kalau dah berjumpe...jannah terlalu minat ngan org yang berkaca mata..dia akan padang orang yang berkaca mata tanpa matanyer berkelip...jannah juga sudah pandai bergurau2 ngan org sekelilingnya....


Teringin nak cium baby kalau dia jumpa baby sesiapa..tapi mama takut nak bagi cium sebab jannah punya style cium dia nganga mulut luas2 pastu tekup kat pipi org..takut dia ngap jek macam pipi mama dia nih....selalu dok nganga mulu
t adalah habit dia..tak tahu la pasai pa macam gambar kat bawah ni....



Apapun, mama nak ucapkan selamat ulang tahun yang pertama sayang...jangan nakal2 sangat yer..






4 ulasan:

Nieza Ishak berkata...

Happy Besday Jannah,

nanti dah boleh berlari boleh geng dgn Zulaikha.

Kita pi main kat playground yerkkkkkk

beattey berkata...

Thanks Nieza...

a..ah, nanti leh kawan2 ngan zulaikha..

tak sabar plak mamanyer nak tgk...

LOVE berkata...

Happy Birthday to U...2x
Happy Birthday dear Jannah...
Happy Birthday to U! ;)

Wish U lotsa n lotsa happiness n joy in ur life dear BB! Enjoy ur days! :)

Beattey berkata...

thanks Love....