Isnin, 2 Mac 2009

Nando's...Yeeeepppiiieeee...!!!!!!



Hari ni aku gi makan kat Nando's Ampang Point..ngan adik-adik aku (mira, mas n aishah)...erm..aku kengkononnye nak order 1/4 ayam sahaja (no side dishes)...last sekali aku tumpang sekaki gak budak-budak ni nyer side dishes...hampeh...habis diet aku...Aku bukannya apa ..kesian tengok makanan diorang tak habis...(ecececcehhh..ayat power tu)..tapi takpela...malam aku bukannya makan...sebab aku memang tak makan kat umah...just temankan hubby makan..tapi aku tak nyesal pun makan Nando's tu tadi sebab aku memang teringin sangat...semalam aku lunch bihun tomyam jek...atleast aku mengekalkan 2 shake sehari...chaiiiyyyoookkk!!!!

2 ulasan:

ida_maya berkata...

emm......kata nak berdiet. tapi asyik makan jer........

beattey berkata...

ni diet sihat...sehari sekali jek makan....lain tu minum shake..sok pas ko beranak leh diet mcm aku...